Frequently Asked Questions

Veel Gestelde Vragen

Algemeen

Soms belandt de bevestiging e-mail in een mapje 'ongewenst' of 'overigen', of zelfs in je spamfolder. Kijk eerst even of de bevestiging e-mail daar terecht is gekomen. Mocht je hem toch niet kunnen vinden, stuur dan een bericht aan info@tinyfindy.nl en vertel daarin wat er fout gaat.

Aanbod plaatsen

Je kunt foto’s uploaden tot een bestandsgrootte van 500 KB. Als de foto’s groter zijn worden ze niet geplaatst. Probeer het formaat te wijzigen en de foto’s opnieuw te uploaden.

knip de tekst en plak deze eerst in Microsoft kladblok(Notepad) of een andere basis tekstverwerkingsprogramma, alvorens het in hetaanbod te plakken. Op die manier wordt alle oude opmaak uit de tekst verwijderden kan deze geen problemen geven in TinyFindy®

Het is alleen mogelijk om een video via YouTube link in een TinyFindy® aanbod te plaatsen.

Aanbod zoeken

Je kunt alleen aanbod plaatsen op TinyFindy®, dit aanbod kan bestaan uit eenTiny Houses of grond waar een Tiny Houses op bewoond kan worden. Het is nietmogelijk om een zoek advertentie te maken. We hebben voor deze opzet gekozen omde site overzichtelijk te houden. Je kunt wel een alert instellen nadat je jeeenmalig geregistreerd hebt, zodat je een berichtje ontvangt wanneer er nieuwaanbod geplaatst wordt in jouw regio. Daarnaast kun je op het forum oproepjesplaatsen.

TinyFindy® bemiddelt niet tussen aanbieders enzoekers, wanneer je interesse hebt in een aanbod kun je direct contact opnemenmet de aanbieder middels de ‘contact’ knop in het aanbod.