Frequently Asked Questions

Veel Gestelde Vragen

Algemeen

Soms belandt de bevestiging e-mail in een mapje 'ongewenst' of 'overigen', of zelfs in je spamfolder. Kijk eerst even of de bevestiging e-mail daar terecht is gekomen. Mocht je hem toch niet kunnen vinden, stuur dan een bericht aan info@tinyfindy.nl en vertel daarin wat er fout gaat.

Grond vinden voor je Tiny House is nog een uitdaging. Maar, het kan wel. Zie bijvoorbeeld onze blog: 'Zo koop je een kavel voor je Tiny House'. Houd TinyFindy goed in de gaten, zodat je als een van de eersten op de hoogte bent als er nieuw aanbod van woonlocaties zijn. Tenslotte kun je je voor maar € 10,- per jaar inschrijven in het Register van (aspirant) Tiny House bewoners.

Aanbod plaatsen

Je kunt foto’s uploaden tot een bestandsgrootte van 500 KB. Als de foto’s groter zijn worden ze niet geplaatst. Probeer het formaat te wijzigen en de foto’s opnieuw te uploaden.

knip de tekst en plak deze eerst in Microsoft kladblok(Notepad) of een andere basis tekstverwerkingsprogramma, alvorens het in het aanbod te plakken. Op die manier wordt alle oude opmaak uit de tekst verwijderden kan deze geen problemen geven in TinyFindy

Het is alleen mogelijk om een video via YouTube link in een TinyFindy aanbod te plaatsen.

Aanbod zoeken

Je kunt alleen aanbod plaatsen op TinyFindy. Aanbod kan bestaan uit Tiny Houses, kavels of producten voor Tiny Houses. Het is niet mogelijk om een zoek advertentie te maken. We hebben voor deze opzet gekozen om de site overzichtelijk te houden. Je kunt wel een alert instellen nadat je je eenmalig geregistreerd hebt, zodat je een berichtje ontvangt wanneer er nieuw aanbod geplaatst wordt in jouw regio. Daarnaast kun je op het forum oproepjes plaatsen.

TinyFindy bemiddelt niet tussen aanbieders en zoekers, wanneer je interesse hebt in een aanbod kun je direct contact opnemen met de aanbieder middels de ‘contact’ knop in het aanbod.