Hoe werkt het?

 

TinyFindy wordt van harte aanbevolen door:

Wat is TinyFindy en hoe werkt de site?

U wilt uw Tiny House verkopen of verhuren? Of u wilt een grondperceel verhuren of verkopen, dat mogelijk geschikt is voor de plaatsing van Tiny Houses? De online Tiny House marktplaats TinyFindy biedt u de beste kansen! Maandelijks bezoeken vele geïnteresseerde kopers en huurders onze site. Allemaal potentiële klanten voor uw huisje of grondperceel.

U verkoopt uw aanbod sneller wanneer u kunt laten zien wat het waard is. Daarom adviseren we u meerdere goede kwaliteit foto’s aan uw aanbod toe te voegen

 

Waarvoor is TinyFindy bedoeld?

Tiny Houses vormen een snel opkomende innovatieve woonbeweging in Nederland. De huisjes, waarin de bewoners vanuit een bewuste keuze wonen, zijn klein (< 50 m2), duurzaam (vaak zoveel mogelijk zelfvoorzienend), vrijstaand en bedoeld voor permanente bewoning. Deze site is opgezet voor de verkoop en verhuur van Tiny Houses en grond waarop Tiny Houses kunnen staan. De site is niet bedoeld voor (micro)-appartementen of huisjes voor tijdelijke bewoning, zoals vakantiehuisjes.

Bouwgrond (wonen of recreatie), landbouwgrond en bosgrond

Om legaal in een Tiny House te kunnen wonen is grond met woonbestemming (bouwgrond) nodig. Er zijn echter wel mogelijkheden een bestemming ‘tijdelijk’ te laten wijzigen, voor meer informatie verwijzen we je graag naar het blog: ‘Legaal wonen in een Tiny House’.

 

Hoe werkt het?

‘Bent u hier voor het eerst? Maak dan eerst uw eigen account aan, daarna kunt u uw aanbod plaatsen bij ‘aanbod toevoegen’ en kiezen voor uw pakket (hoe lang wilt u bijvoorbeeld het aanbod plaatsen?). Na registratie kunt u ook deelnemen aan het forum.

U bent al geregistreerd bij TinyFindy? Login met uw gebruikersnaam en wachtwoord en u kunt direct aan de slag.

Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord goed voor gebruik in de toekomst. Met uw “TinyFindy” account kunt u bijvoorbeeld uw aanbod aanpassen of een zoekopdracht opslaan.’

 

Richtlijnen

Voor een vlotte en goede verkoop van uw huisje of perceel, dient u een aantal aanbod richtlijnen te volgen:

– E-mailadres: Het e-mailadres dat u opgeeft dient een bestaand e-mailadres te zijn.

– Foto(’s): Uiteraard dienen de foto(’s) in overeenstemming te zijn met het door u aangeboden Tiny House of grondperceel. U kunt maar liefst 10 foto’s plaatsen. De foto’s dienen het formaat JPEG (*.jpeg) of PNG (*.png) te hebben.

– Voor de verwerking van uw persoonsgegevens en het gebruik van TinyFindy verwijzen wij verder naar het Privacy Statement en de Disclaimer.

 

 

@TinyFindy is als merk geregistreerd in de Benelux

 

Definities

Tiny House

Een primaire, grondgebonden woning met een woonoppervlakte tot 50 m2.

Tiny House plaatsgebonden

Tiny House inclusief grond.

Tiny House verplaatsbaar

Een Tiny House On Wheels (THOW, gebouwd op een trailer), modulair of verplaatsbaar met een dieplader.

Tiny House zelfvoorzienend

Een Tiny House dat deels of volledig functioneert zonder aansluiting op nutsvoorzieningen en/of riolering.

Off-Grid

Niet aangesloten op nutsvoorzieningen en/of riolering.

Helofytenfilter

Ecologisch filtreersysteem met rietplanten gemaakt om afval- of regenwater te filteren.

 

Wie zijn wij?

TinyFindy is een initiatief van Marjolein Jonker en Marcel van Mierlo. Met TinyFindy willen we een platform bieden waar aanbieders van Tiny Houses en Tiny House woonlocaties en mensen met een Tiny woondroom elkaar kunnen vinden. Daarbij vinden we het belangrijk dat dit in de spirit van de Tiny House beweging gebeurt, betaalbaar en de gemeenschap versterkend.

 

Marjolein Jonker

Onder de naam ‘Marjolein in het klein’ heeft Marjolein Jonker landelijke bekendheid gekregen als een van de eerste Nederlandse Tiny House pioniers. Marjolein woont sinds mei 2016 in haar eigen zelfvoorzienende Tiny House in Alkmaar en schrijft over haar belevenissen op haar blog Marjolein in het klein. Ze is oprichter en projectleider van stichting Tiny House Nederland en functioneert als ambassadeur en gezicht van de Tiny House beweging in Nederland. Marjolein geeft lezingen en workshops over Tiny Houses en is geregeld te zien in de media waar ze de Tiny House beweging en een minimalistische levensstijl promoot.

Marjolein helpt u ook graag bij de verkoop en verhuur van uw Tiny House of perceel. Zij heeft ervaring bij het werven en selecteren van Tiny House bewoners en kan een actieve en persoonlijke zoektocht voor u starten naar geschikte kopers en huurders voor uw Tiny House of grondperceel.

Als u op zoek bent naar een geschikt Tiny House of geschikt perceel kan zij daarbij ook adviseren. Marjolein legt u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

www.marjoleininhetklein.com

www.tinyhousenederland.nl

 

Marcel van Mierlo

Met het kennisplatform ‘LEVEN in Tuinen.nl’ introduceerde Marcel in 2013 het eerste dynamische podium voor kleine, innovatieve en duurzame gebouwtjes. Hij is bouwkundig ingenieur en schrijft tweewekelijkse blogs over de wereld van klein wonen en leven, variërend van Tiny Houses tot tuinkantoortjes en van muziekstudiootjes tot ruimte voor mantelzorg. Voor vakblad Bouwtotaal publiceert Marcel maandelijks artikelen en columns over kleinschalige innovaties en trends, voorzien van aansprekende gerealiseerde projecten. Zijn boekje ‘Slim ruimtegebruik, ruimte-innovatie op de vierkante mm’, bundelt 20 nationale en internationale voorbeelden van wonen en werken op klein oppervlak.

www.bouwtotaal.nl/slimruimtegebruik

www.levenintuinen.nl