Aanbod plaatsen op TinyFindy is nu nog makkelijker

TinyFindy is een platform waarop je zelf je Tiny House, kavel of product voor Tiny Houses te koop of te huur kunt aanbieden. Gebruiksvriendelijkheid van de website vinden we daarbij heel belangrijk, we werken er continue aan om die te verbeteren. Zodat jij je op andere zaken kunt focussen zoals het bouwen van prachtige Tiny Houses of producten voor Tiny Houses.

Nieuwe werkwijze voor het plaatsen van aanbod

Vanaf heden is er een nieuwe werkwijze voor het plaatsen van aanbod die het je makkelijker maakt de gegevens en foto’s voor je aanbod te uploaden. Het team van TinyFindy zet uw aanbod vervolgens binnen drie werkdagen op de site. Dit verkleint de kans aanzienlijk dat er incorrecte informatie in het aanbod komt te staan en voorkomt problemen met de lay-out of afbeeldingen.

Hoe plaats je een aanbod op TinyFindy

Allereerst dien je een gratis account aan te maken op TinyFindy. Dit is nodig omdat je dan later je aanbod indien gewenst zelf kunt aanpassen. In de rechterbovenhoek van de website vind je de optie ‘registreren’ of ‘inloggen’.

Na registratie en inloggen ga je via de naar de pagina ‘aanbod toevoegen’. Nu kom je in het formulier waar je kunt kiezen welk product je wilt aanbieden en welk pakket je wilt kopen.

Via de knop ‘volgende’ kom je bij de invulvelden waar je alle benodigde informatie die je in je aanbod vermeld wilt hebben kunt opgeven. Je kunt afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt 5 tot 10 foto’s uploaden, een plattegrond toevoegen en een YouTube video link toevoegen.

Wanneer alles is ingevuld kom je bij het betaalscherm waar je met iDeal, Paypal of creditcard kunt betalen. De tarieven van TinyFindy zijn heel voordelig en houden we bewust zo om de Tiny House beweging te steunen.

De pakketten

Op TinyFindy heb je de keuze uit vier pakketten voor het plaatsen van een aanbod:

Pakket A              Pakket B             Pakket C             Pakket D

2 weken              4 weken              8 weken              16 weken

€ 4,95                  € 8,95                  € 15,95                € 28,95

Wanneer je voor pakket C of D kiest mag je tot 10 foto’s uploaden en we plaatsen je aanbod ook eenmaal op onze Facebook pagina en op Instagram. Zo vergroot je je bereik aanzienlijk!

Aanbod verlengen

Wanneer je een bestaand aanbod dat verlopen is wilt verlengen, kies je de knop ‘aanbod verlengen’ op de pagina ‘aanbod plaatsen’. Je ontvangt van ons een melding wanneer jouw pakket is verlopen en je aanbod niet meer op de website te zien is. Zo hoef je niet zelf in de gaten te houden wanneer je aanbod verlopen is en het heractiveren is heel eenvoudig. Je geeft in het formulier de naam van je verlopen aanbod op en wij activeren deze weer voor je.

Zo gepiept

Een aanbod plaatsen is nu dus echt zo gepiept! Wanneer je jouw Tiny House, kavel of product voor Tiny Houses wilt verkopen of verhuren ben je bij TinyFindy aan het vertrouwde adres. Mocht je toch ergens tegenaan lopen wat niet helemaal duidelijk is of niet zo goed werkt, dan horen we dat graag van je via het contactformulier. Alleen met feedback van onze klanten kunnen we de website nog beter maken.

 

Schrijf een reactie

NAME *
EMAIL *
Website