€65,00 Vaste prijs
Flag

Comfortabele aardgasloze verwarming

Schavenmolenstraat 12, 6824 AA Arnhem
  • AHT Netherlands
  • Wij bezorgen ook

Omschrijving

Lage temperatuur infrarood verwarmingsmatten die ‘onzichtbaar’ onder elk type vloerafwerking of los tapijt kunnen worden geplaatst . Betreft infrarood stralingswarmte die een hoog warmtecomfort genereert en bovendien zeer snel reageert. Hiermee is een aanzienlijke besparing op de energiekosten te bereiken.

Eenvoudig te installeren, opbouwhoogte slechts enkele millimeters. Slechts ca. 70 – 80 % van het bruto vloeroppervlak behoeft te worden belegd. Bediening via digitale/programmeerbare wandthermostaat of gewoon via smartphone of tablet. Meerdere (verschillende) temperatuurzones in één ruimte mogelijk, goed te combineren met natuurlijke ventilatie.

Gebruikt netspanning (230 V), bij inkoop van groene elektriciteit of gebruik van zonnepanelen dus een volledig CO2-neutrale verwarmingsoplossing. Technologie is ook heel circulair omdat de infrarood verwarmingsmatten niet vast worden verbonden aan het tiny house, dus zijn ze terugneembaar en herbruikbaar. Daarnaast is grondstoffengebruik minimaal (verwarmingselement is slechts 25/1000 mm dik).

De matten worden op de markt gebracht door AHT-Netherlands BV (zie www.aardgasloosverwarmen.nl), datonderdeel is van de AHT-groep die in 50 landen van de wereld actief is.

Video impressie

Veel gestelde vragen ?

Vind aanbod in de buurt

€69.500,00 Vaste prijs

Tiny House Joshua Tree

Prijs in overleg

Tiny Houses Naar wens en op Maat

€52.000,00 Vaste prijs

Comfortabel Tiny House

Prijs in overleg

Tiny House De Kikker

€60.000,00 Prijs vanaf

EdenShelters: dé duurzame houtskeletbouw module!

Prijs in overleg

Hugahome