Dit aanbod is niet meer beschikbaar
Flag

‘fri:dom’ – het tiny house zelfbouwpakket

Noordweg 76, Den Haag, Niederlande
 • Mindful Homes
 • 800 x 340 x 660 (LxBxH)
 • 30+ m2
 • Slaapplaatsen:4
 • 2018

Omschrijving

I choose fri:dom.

fri:dom to open up, connect and live
to move, plant, grow
to slow down.

my fri:dom is personal
it’s a shelter
that allows me to say, feel, do
to follow my passions and dreams
to make mistakes.

fri:dom is you, me, us

fri:dom is where I feel at home.

——————————-

 

‘fri:dom’ is ontworpen uit de behoefte ons tiny house concept toegankelijker te maken voor jong en oud, gezinnen met kinderen of mensen met beperking. Het is een opstapje voor mensen met de behoefte om zelf verbinding op te bouwen met hun leefomgeving, maar die niet de tijd of mogelijkheden hebben om hun eigenconstructie te ontwerpen en bouwen.

‘fri:dom’ een CNC-gefreeesd bouwpakket dat zonder speciale gereedschap of hulpmiddelen binnen 1-2 weken in elkaar kan worden gezet. door zijn speciale opbouw uit allemaal houten onderdelen die in elkaar schuiven is het mogelijk het frame op te bouwen zonder schroeven of lijm. In combinatie met formaldehydevrije OSB platen, die als grondstof voor het bouwpakket dienen creëert dit een aangenaam en gezond ruimteklimaat.

‘fri:dom’ bestaat uit een rechthoekige basisunit die in elke richting uitgebreid kan worden. De lengtemaat is vrij selecteerbaar in de rastermaat van 62,5cm, de breedte is 3,50m, de hoogte 3,30m, en elke ruimte biedt een minimale stahoogte van 2,40m. De maten en posities van ramen en deuren zijn veranderbaar binnen het raster in muren en dak. het modulaire ontwerp maakt het mogelijk op eenvoudige manier elementen aan elkaar te zetten of stapelen – zo ontstaat bv een halve bovenverdieping met dakterras, een volledige bovenverdieping, of gewoon een groter eenverdiepingsmodel, door twee basisunits aan elkaar te koppelen.

‘fri:dom’ is een simpel bouwpakket, en omvat dus geen bouwmateriaal voor verdere afwerking. omdat het voor sommige mensen niet mogelijk is om alles zelf te doen kan door ons Mindful Homes Netwerk van ervaren aannemers een verdere afwerking van het huis tot het gewenste level aangeboden worden. afhankelijk van factoren zoals de eigen input of incorporatie van tweedehandsmaterialen varieert het eindbedrag van een huis tussen 25.000-50.000€.

Een kosten-voorbeeld vind je hier: http://mindful-homes.com/services/

‘fri:dom’ wordt vervoerd via dieplader, het bouwsysteem is volledig berekend door een constructeur, voldoet aan het bouwbesluit en kan dus via een omgevingsvergunning ook op een bouwkavel met tijdelijke woonbestemming geplaatst worden.

in september gaan de eerste modellen in productie en we kunnen vanaf maart weer opdrachten aannemen.

Details

het ‘fri:dom’ bouwpakket is ontworpen om de drempel voor zelfbouwers te verlagen en het constructieve frame van het huis binnen enkele dagen zelf op te kunnen richten. het pakket bestaat uit CNC-gefreesde houten (OSB) onderdelen die nauwkeurig in elkaar schuiven en met een rubber hamer aan elkaar getimmerd worden. vanuit deze basis kunnen mensen veilig hun tiny house verder afwerken en naar hun eigen wensen en dromen vormgeven.

Voorzieningen

 • Gasleiding
 • Elektra aansluiting
 • Helofytenfilter
 • Waterleiding
 • Offgrid water
 • Offgrid Elektra
 • Offgrid gas
 • Geen

Veel gestelde vragen ?

Vind aanbod in de buurt

tinyrebel het modulaire tinyhouse

€58.000,00 Vraag prijs

Tiny House met staplaats in TH-community Delft

Prijs in overleg

Tiny House Kozijnen

€1.137,00 Prijs vanaf

GO ECO Adventurer houtkachel

Prijs in overleg

Hugahome