Dit aanbod is niet meer beschikbaar
Flag

Duurzaam en luxe Tiny House van hoogwaardige kwaliteit met mooi design. Move in ready.

Zuidebuurtseweg 34 B4, Zoeterwoude
 • Joey en Cindy
 • 7.20x2.55x4.00
 • 28 m2
 • Slaapplaatsen:3

Omschrijving

 Ons Tiny House is te koop!

Zie de 360 graden tour voor de hele woning (klik hier op 1 en 2 voor verschillende opstellingen en verdiepingen/loften)

Ben jij op zoek naar een uniek Tiny House, van hoge kwaliteit, dat move-in ready is? Wie weet is dit mooie huisje wel voor jou! Lees hieronder meer.

Na enorm veel design, bouw en woonplezier hebben we besloten om ons stijlvolle, zelfvoorzienende en natuurlijk super efficiënte Tiny House te koop aan te bieden!

Wij vinden het heerlijk om met een project aan de slag te zijn. Ons Tiny House is al enige tijd af en we wonen er met veel plezier samen met ons zoontje. We hebben het punt bereikt waarop we weer met iets nieuws aan de slag willen, een nieuwe uitdaging waar we onze creativiteit weer op los kunnen laten! Vandaar dat we ons Tiny House te koop aanbieden. (Onze avonturen en tips en tricks zijn eventueel te volgens op limtiy.nl)

Wonen in dit duurzame Tiny House is heerlijk! Het voelt aan als een mooi, gezellig, licht en luxe appartement op wielen :). Het huisje beschikt over alles wat je nodig hebt en het is gemakkelijk in onderhoud. Het Tiny House is gebouwd met heel veel tijd, denkwerk, creativiteit, oog voor detail en milieu, zorg en liefde! Er is slim gebruikt gemaakt van de ruimte, waardoor het heel ruim aanvoelt. Ook is er veel opbergruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de waardevolle ruimte en zonder dat dit direct opvalt. Het huisje heeft een stijlvol en minimalistisch design met oog voor de natuur. Zo vormen binnen en buiten een mooi geheel. Verder zijn er unieke oplossingen bedacht voor het efficiënt gebruiken van de ruimte. Zo vormt de trap die uit de kast te schuiven is echt een eye-catcher! Ook de badkamer kan worden afgesloten met een kast en deur in één.

Een korte beschrijving van de ruimte in dit prachtige Tiny House:

-Buiten:
Aan de trailer van het huisje is een mooi hardhouten vlonder bevestigd, gemaakt van een frame van steigerbuizen. Door deze look vormt het een mooi geheel met het huisje op de trailer. Verder is er een afdakje bevestigd boven de deur, deze is voorzien van een stijlvol schaduwdoek. Beide zijn eenvoudig te demonteren. Aan de voorzijde van de woning is een ruime schuur te vinden en de utiliteit-voorzieningen. Beide ruimtes zijn goed geïsoleerd.

-Living/Eetkamer:
In de living is een heerlijke loungebank te vinden, met een mooi uitzicht op de hoge rendement en kwaliteitshoutkachel (Nordpeis Orion). De binnenkanten van de banken bieden veel opbergruimte. Ook is er direct naast de deur een kast te vinden waarin je je jassen kunt ophangen, je schoenen kwijt kunt etc. De loungebank bestaat uit twee delen. Hierdoor is de hoekbank gemakkelijk om te bouwen tot een eethoek. Je doet dit door de banken tegenover elkaar te plaatsen en vervolgens de bijgeleverde houten tafel hier tussen aan de wandbeugels te bevestigen. Laat het gezellige etentje maar beginnen!

-Kast/trap:
Wat echt een eye-catcher is in deze woning is de uitschuifbare trap uit de kast! Om bij de twee loften te komen schuif je de trap eenvoudig uit de kast. Vervolgens fungeert de bovenkant van de kast als overloop om bij beide loften te komen. Achter alle deurtjes in de kast is volop opbergruimte te vinden. Zo zijn er roedes in bevestigd waaraan je je kleding kunt ophangen. Ook is er een kast perfect op maat gemaakt voor het opbergen van de houten eettafel en de twee barkrukken van de breakfast bar. De hoogglans afwerking zorgt voor een mooie weerkaatsing van het licht dat door de ramen binnenkomt en draagt zo bij aan het ruimtelijke gevoel.

-Keuken:
De keuken in dit Tiny House is helemaal compleet, voorzien van koelkast met vriesvak, fornuis met gasoven, afzuigkap, driewegkraan (warm, koud en indien gewenst extra gefilterd water), dubbele spoelbak, elektrapunt, waterfilters en waterpomp. Op het aanrecht is natuurlijk al genoeg werkruimte te vinden, maar wil je nou helemaal losgaan met koken is ook de breakfast bar te gebruiken als werkruimte. Verder kan je lekker naar buiten kijken door het mooie raam.

-Breakfast bar/Werkplek:
De breakfast bar is een lekker plekje dichtbij de keuken om te gebruiken voor ontbijt, lunch en/of diner. Ons kleintje zit er ook altijd bij in de kinderstoel die aan de hoek van de tafel bevestigend is. Wanneer je niet aan het eten bent kan deze tafel met de barkrukken ook heel goed fungeren als een werkplek met mooi uitzicht door verticale ramen naar buiten. Wil je liever gewoon meer ruimte in huis? Dan is de tafel met barkrukken ook eenvoudig in zijn volledigheid weg te halen en op te bergen in de kast.

-Badkamer:
De badkamer heeft een mooi design met PVC-tegel look panelen en led-spotjes in het plafond. De badkamer is voorzien van een heerlijk douche. De douchekraan is van het merk Grohe. Ook is de douchebak af te sluiten, ons kleintje vindt het heerlijk om hier even in bad te gaan. Er is een luxe Separett Villa compost toilet in geplaatst (in het toilet is een extra afzuiging geplaatst waardoor je niets merkt van de geurtjes uit het toilet). Verder is de badkamer af te sluiten met een deur, die ook direct fungeert als ruime opbergkast. Tot slot is er in de badkamer een handdoekstang, twee wandhaakjes en een afzuiging te vinden.

-Loft 1 en 2:
Afmetingen zijn +/- 2.40×2.35 m. Beide loften zijn voorzien van twee ramen die beide open kunnen. Verder zijn er vier led-spotjes bevestigd in beide plafonds en is er een kast geplaatst aan de wand van de loft. Genoeg opbergruimte dus ;).

Voor het gebruik van de voorzieningen die het huisje biedt, zoals de waterpomp en filter, zonnepanelen en het Separett Villa toilet kun je kiezen voor Plug-and-Play, waarbij je het huisje op stroom en water aansluit of voor volledig off-grid. Alles is al geïnstalleerd, getest en klaar voor gebruik!

Dit zijn de voorzieningen in het Tiny House:

-Top systems
(zonnepanelen, Lithium energie leveringssysteem, omvormer/lader 1600Watt+toebehoren)
-Waterfilter (Rainmaster Ceramic)
-Geiser (Cointra Optima COB-5)
-Waterpomp (Flojet)
-Compost toilet (Separett Villa)

Het huisje is gemaakt van hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen. Bij de bouw is dan ook nergens op bezuinigd. Ook is er een hoogwaardige afwerking met oog voor detail.

Inzicht in de bouw en materialen:

-Trailer: Vlemmix TH trailer bxl 2.55 x 7.20m.
-Vloer:
Ondervloer 4 mm. betonplex.
Balkconstructie vloer 44×120 mm vuren.
Isolatie 120 mm Isovlas.
Damp dichte folie.
Vloer 18 mm underlayment
Geïsoleerde wielkasten.
-Loft 1 en 2 :
Balklaag 44×120 mm
Isolatie 120mm Isovlas.
Loft vloer 18 mm Underlayment.
Afgewerkt met mooie, zachte vloerbedekking
-Wanden:
Red Cedar en aluminium Damwand panelen met vilt laag Ademende laag (tengels 44x20mm) Damp-open waterkerende laag (doek) balkenlaag 44x69mm
69 mm isovlas
8 mm multiplex
-Buitenbetimmering:
Modiwood Zweeds Rabat bxd 142mm x 18 mm.
-Deur en raamkozijnen:
Kunststof kozijnen voorzien van isolatieglas HR ++ (voordeuren hebben aan binnenzijde veiligheidsglas)
– Dakconstructie:
Damwand panelen met viltlaag
Ademende laag (tengels 44x20mm)
Damp-open waterkerende laag (doek)
Balkenlaag 44x69mm
Isovlas 69mm
Multiplex 8mm

Het huisje is helemaal compleet, je kan er direct in wonen.
Het wordt dan ook geleverd inclusief:

-Woonaccessoires
-Loungebank met zitkussens
-Plisse raambekleding
-PVC licht eiken vloer
-Nordpeis Orion houtkachel
-Beko butaan/propaan fornuis met gasoven
-Drie-weg Keukenkraan
-Koelkast
-Waterfilter
-Waterpomp
-Afzuigkap
-Separett Villa toilet
-Grohe doucheset
-Geiser (Cointra Optima COB-5)
-Zonnepanelen
-Control panel
-Twee lithium accu’s
-Watertank 50 l
-Tankmeter
-Barkrukken
-Salontafel
-Eventueel kinderledikantje

Kan jij niet wachten om in dit prachtige Tiny House te gaan wonen en heb je interesse?  Voel je vrij om contact met ons op te nemen, we zien uit naar je reactie!

Prijs € 69.999,00

Details

Zie de virtuele tour door het huisje! (klik op 1 en 2 voor verschillende opstellingen en verdiepingen/loften)

Helemaal compleet, move-in-ready!

Oog voor detail en strak design

Uitschuifbare trap

Twee loften (wij gebruiken deze als kinderkamer en slaapkamer)

Hoge kwaliteits materialen

Luxe interieur

Onderhoudsvriendelijk

Vlonder

Afdak

Plug-and-Play

Off-grid

Voorzieningen

 • Gasleiding
 • Elektra aansluiting
 • Helofytenfilter
 • Waterleiding
 • Offgrid water
 • Offgrid Elektra
 • Offgrid gas
 • Geen

360° Virtuele tour

Plattegrond

Veel gestelde vragen ?

Vind aanbod in de buurt

€31.800,00 Vraag prijs

Tiny House als jaarrond volwaardige woning

€58.000,00 Vraag prijs

Tiny House met staplaats in TH-community Delft

€57.500,00 Vraag prijs

Te Koop Tiny House model Limburg

Prijs in overleg

Tiny House Kozijnen

€1.137,00 Prijs vanaf

GO ECO Adventurer houtkachel

€1.800,00 Vaste prijs

NoGrid Modular Battery + Solar Panels

Prijs in overleg

Te koop: casco Tiny House

€33.500,00 Vraag prijs

Tiny House model Brabant