Liberté Tiny Houses

Gijsbert Schutten en Gijs Coumou van Liberté zijn bevlogen Tiny House bouwers, die al 15 verschillende huisjes hebben gebouwd: “Wij bouwen Tiny Houses op maat met oog voor detail. Een Tiny House van Liberté is een volledig uitgeruste, zelfvoorzienende woning die helemaal op de wensen en smaak van onze klanten is afgestemd.” De ervaren bouwers noemen hun Tiny Houses zelfs ‘een meubelstuk, een kunstwerk haast, met een hoogwaardig technologisch kloppend hart. Functionaliteit verpakt in een prachtig design.’

Gijsbert is expert op het gebied van installaties, draadjes, omvormers, pompen en domotica. Hij is continu in de weer met nieuwe off-grid toepassingen en experimenten met zijn eigen tiny house, waar hij met zijn gezin in woont, als laboratorium.

Gijs wil graag mooie dingen maken. Zijn hart gaat sneller kloppen van hout & metaal. Net als al het grafische werk zijn ook de eigen ontwerpen van zijn hand. De enthousiaste entrepreneurs zijn niet alleen zakenpartners maar ook al jarenlang goede vrienden. En met hun bedrijf gaat het heel goed: “We groeien als kool en hebben inmiddels projecten gerealiseerd in Schotland, België en Luxemburg.”

Bij de start van de bouw gaat Liberté samen met de klant een intensief proces in. Met als doel: een mooi, uniek, comfortabel huis dat past als je favoriete jas. “Wij doen niets liever dan dromen realiseren. We maken een uniek ontwerp waarin persoonlijke wensen, smaak en leefstijl tot uitdrukking komen. En we helpen met het maken van keuzes en het hakken van knopen.” Als alle vragen en ideeën zijn besproken, starten Gijs en Gijsbert met de bouw in hun ruime bouwloods in Werkendam. “En daarbij hebben we gelukkig de hulp van een team enthousiaste en gespecialiseerde bouwmedewerkers.”

Je kan de expertise van deze doorgewinterde tiny bouwers ook benutten als je zelf wilt gaan bouwen: “Misschien ben je al aan het ontwerpen geslagen maar moet de technische uitwerking nog worden gemaakt. Ook dat doen we.”

Het is zelfs mogelijk om alleen een beroep op ze te doen voor bouwbegeleiding: “Jij bouwt zelf je huis, maar je wilt dat iemand je bij de les houdt op wie je terug kunt vallen wanneer je er alleen niet uit komt. Daarvoor bieden wij bouwbegeleiding aan, zowel in het complete bouwproces als in modules. We kunnen helpen met calculatie, materiaalinkoop, installatie, leveranciers en op cruciale momenten praktisch en adviserend bijstaan.”

De toekomst ziet er rooskleurig uit.  “We hebben het altijd druk en hebben ons team recent weer uitgebreid. We werken ook op projectbasis met Woonpioniers. Misschien leuk om te weten dat er een Tiny House project aankomt voor de provincie Zuid-Holland waar we Lisdodde als bouwmateriaal gaan gebruiken. Zowel als isolatievezel als in de geperste harde beplating.”

Je vind het aanbod van Liberté Tiny Houses op TinyFindy hier.

 

 

Schrijf een reactie

NAME *
EMAIL *
Website