Tiny House Nederland 2.0 staat voor je klaar!

Stichting Tiny House Nederland biedt sinds 2015 een platform voor kennisdeling binnen de Tiny House beweging. Met een groot team enthousiaste vrijwilligers bieden we ondersteuning aan de vele tienduizenden mensen in Nederland die heel graag klein, duurzaam en betaalbaar willen wonen. In vijf jaar tijd hebben we enorm veel werk verzet en de Tiny House beweging op de kaart gezet in Nederland. Met trots presenteren we onze nieuwe website aan je, die je met ingang van 1 maart kunt bezoeken.

Wat begon met een klein groepje gepassioneerde liefhebbers is uitgegroeid tot een volwassen stichting die door velen gevonden wordt. Onze website, hoewel boordevol nuttige informatie, paste niet meer bij onze organisatie en was aan een flinke opfrisbeurt toe. Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en de website: Tiny House Nederland 2.0. Hier vind je een overzichtelijk beeld van de Tiny House beweging in Nederland en heldere informatie die makkelijk vindbaar is.

Voor particulieren

Tiny House Nederland is er in de eerste plaats voor de talloze mensen die graag tiny willen wonen. We hebben de informatie die je op weg helpt naar dat doel ingedeeld in drie categorieën:

Ik wil tiny

Je kunt hier lekker rondkijken in de wereld van Tiny Houses. Inspirerende foto’s en persoonlijke verhalen van mensen die al tiny wonen.

Ik ga tiny

Je hebt de knoop doorgehakt en weet het zeker: je wilt tiny gaan wonen. Maar waar begin je dan? In de basis zijn er vier elementen die je nodig hebt, onder ‘ik ga tiny’ vind je alle informatie.

Ik ben tiny

Na een hoop voorbereiding, onderzoek, bouwen en coördineren is jouw ‘tiny’ leven begonnen. Maar dat is natuurlijk niet het einde van het proces. Kom in contact met andere Tiny House bewoners en leer van elkaar.

Voor gemeenten

Naast onze hulp aan aspirant-bewoners bieden we ook ondersteuning aan gemeenten die de vraag naar Tiny House woonlocaties willen faciliteren. We hebben een sectie gewijd aan informatie voor gemeenten. In onze database van succesvolle Tiny House woonprojecten kun je bijvoorbeeld zien welke prachtige projecten er al gerealiseerd zijn. We bieden naast de online informatie ook hulp op locatie. Onze medewerkers hebben een schat aan ervaring met je te delen die je veel werk en tijd zal besparen en helpen graag.

We nodigen je van harte uit de nieuwe website te bezoeken op het oude vertrouwde adres: www.tinyhousenederland.nl

Schrijf een reactie

NAME *
EMAIL *
Website