Oktober actie: krijg een gratis TinyFindy blogpost!

Een nieuwe traditie is geboren: oktober wordt voortaan TinyFindy oogstmaand! Als je in oktober een geheel nieuw aanbod plaatst voor minimaal 16 weken, krijg van je van ons een redactionele blogpost cadeau.

Je kent TinyFindy als hét platform om een Tiny House, kavel of product voor Tiny Houses bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Onze website en sociale media kanalen worden goed gevonden:

Bezoekers op de website in augustus 2019: 17.531 (gemiddeld ruim 560 per dag!)
Nieuwsbrief abonnees: ruim 3000
Facebook volgers: 2650
Instagram volgers: 740

We publiceren ook redactionele blogs op de site over onderwerpen, die ons interessant lijken voor TinyFindy bezoekers. Daarin willen we nieuwe TinyFindy deelnemers in oktober betrekken. Nadat je je aanbod hebt geplaatst, nemen wij contact met je op om de blog (met afbeeldingen) te bespreken. Afhankelijk van het aantal reacties kiezen we de vorm en planning voor de blogpost(s).

We zouden het geweldig vinden als je hierdoor geïnspireerd bent en vanaf oktober met ons gaat samenwerken op TinyFindy. Je plaatst gemakkelijk een nieuw aanbod op de website via de pagina: ‘aanbod toevoegen‘.

Disclaimer: dit aanbod geldt alleen voor huisjes, producten en kavels, die nog niet eerder in de blogpost van TinyFindy zijn beschreven en bij inschrijvingen voor minimaal 16 weken (pakket D).

2 comments

 • Piek

  Ik wil graag Info hebben over uw project

  Reply
  • Marjolein Jonker

   Hallo Joke, kun je even aangeven welk project je bedoeld? TinyFindy in het algemeen, of een van de aanbieders of blogs? Met vriendelijke groet, Marjolein

   Reply

Schrijf een reactie

NAME *
EMAIL *
Website