Prijsvraag: Groeten uit ……….

Deze zomer nodigen we je uit om in je fantasie op reis te gaan met Finny en Bob en mee te doen aan onze TinyFindy prijsvraag:

‘Groeten uit …….’

Nu vakantie in het buitenland vieren voor velen van ons niet gaat, kun je de hele zomer meegenieten met de Europa reis van Finny Thow. Finny is een reislustig klein huisje op wielen, dat samen met zijn vriend Bob Spacious de wereld ontdekt. Raad jij waar Finny en Bob zijn? Stuur begin september je antwoorden in en misschien ben jij wel een van de gelukkige winnaars van een gratis overnachting in een Tiny House!

Misschien win jij wel een overnachting in deze sfeervolle Marcontainer!

Vanaf iedere locatie sturen Finny en Bob ons een ansichtkaart, die we plaatsen in onze blogposts. Begin september krijg je na de laatste ansichtkaart nog een keer alle vakantie locaties te zien, raden waar Finny en Bob zijn geweest en kun je de antwoorden opsturen. Dus houd de antwoorden goed bij en stuur ze naar ons toe na het laatste totaaloverzicht van 5 bestemmingen in september.

Wil je meer lezen over de belevenissen van Finny en Bob tijdens hun eerdere rondreis door Europa? Dan kun je het prentenboek Finny en Bob ontdekken Europa gratis downloaden om lekker weg te dromen. Alle goede inzendingen maken ook nog eens kans op één van drie gedrukte exemplaren, die we als extra prijs uitloven.

Win een overnachting in een Tiny House op Basecamp IJmuiden!

Onder de winnaars hebben we maar liefst twee overnachtingen in een Tiny House op Basecamp IJmuiden te verloten. Deze prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door EcoCabins en Marcontainer, bekende aanbieders op TinyFindy. Wanneer je een van de overnachtingen wint kun je in het najaar een datum naar keuze plannen.

EcoCabins heeft meerdere Tiny Houses beschikbaar op Basecamp IJmuiden, we mogen een overnachting in een van deze beauty’s weggeven!

Waar is Finny deze keer?

Hier komt de eerste ansichtkaart van Finny en Bob. Kun jij raden waar ze zich bevinden?

Antwoorden:

a) Arc de Triomph, Parijs, Frankrijk

b) Brandenburger Tor, Berlijn, Duitsland

c) Parc du Cinquantenaire, Brussel, België

Houd de TinyFindy blogs goed in de gaten de komende twee maanden en volg Finny en Bob op reis door Europa!

5 comments

 • Ishara Schutte

  b) Brandenburger Tor, Berlijn, Duitsland

  Reply
 • J.H. Istha

  Het juiste antwoord is b.

  Reply
 • esther hakkens

  B Brandenburger Tor

  Reply
 • Vincent Lukken

  Hi,

  wat een geweldig idee en wat lijkt het ons gaaf om dezeprijs te winnen…

  Dit tiny house staat uiteraard op antwoord b) Brandenburgert Tor, Berlijn, Duitsland.

  Heel veel groeten,

  Magdalena & Vincent

  Reply
 • felice de Lint

  Erg leuk, om een overnachting te winnen, natuurlijk is t antwoord b) Brandenburgert Tor, Berlijn, Duitsland., groetjes , happy day !!

  Reply

Schrijf een reactie

NAME *
EMAIL *
Website