TinyFindy bestaat 1 jaar!

Op 21 december 2017 was het zover. Na veel puzzel-, ontwerp- en programmeerwerk gaat TinyFindy live. Een bruisende start, inclusief radio-interview van Marjolein bij BNR Nieuwsradio en een champagnemomentje met de website bouwers van MEO Werkt. Direct na de lancering wordt al gebruik gemaakt van de mogelijkheden om huisjes te plaatsen: TinyFindy werkt!

Een tiny terugblik

We beginnen blogs te schrijven, het forum van informatie te voorzien, potentiële aanbieders te benaderen en aan iedereen duidelijk te maken dat TinyFindy er is en hoe je er gebruik van kunt maken. En dat wordt gewaardeerd!

We ontvangen al vanaf het begin zo’n 300 site bezoekers per dag. We schrijven iedere maand tenminste twee informatieve blogs. Van de mogelijkheid die we bieden om betaalde blogs (blog advertorials) te plaatsen, wordt ook direct gebruik gemaakt. We bouwen een dynamische facebookpagina en Instagramaccount, waar regelmatig nieuws wordt gedeeld. De periodieke nieuwsbrief met inmiddels meer dan 2400 vaste nieuwsbrieflezers groeit gestaag en dat geldt ook voor de meer dan 30 verschillende en wisselende Tiny Houses, percelen en producten, die als aanbod op de site zijn te vinden. Het plaatsen van aanbod is in samenwerking met Meo Werkt nog gebruikersvriendelijker geworden met een overzichtelijk invulformulier. We hebben de mogelijkheid om Tiny House gerelateerde producten aan te bieden toegevoegd.

Op naar een prachtig 2019

Een prachtig startjaar, dat ons motiveert om TinyFindy nog mooier, veelzijdiger en afwisselender te maken in 2019. We verwachten dat het aantal beschikbare percelen zal toenemen. Maar ook het aanbod van Tiny Houses en producten voor Tiny Houses blijft groeien. Nieuwe initiatieven kondigen zich bijna wekelijks aan en dat belooft veel voor toekomstige Tiny House bewoners. We zien de toekomst met enthousiasme tegemoet en brengen ook in 2019 met heel veel plezier de mooiste Tiny Houses, woonlocaties en producten bij je onder de aandacht.

 

Winteractie

Om de eerste verjaardag van TinyFindy met je te vieren houden we vanaf vandaag tot 1 februari een winteractie. Bij het plaatsen van een aanbod van 8 of 16 weken, die start tijdens de actieperiode, geven we graag de eerste 4 weken cadeau:

8 weken

€ 7,00

i.p.v. € 15,95

16 weken

€ 20,00

i.p.v. € 28,95

Gebruik tussen 21 december 2018 en 1 februari 2019 de kortingscode ‘winteractie’ om de korting te verkrijgen.

Tot slot wensen we je hele gezellige feestdagen met vrienden en familie. Voor 2019 wensen we je een jaar waarin je dromen uitkomen, groot en klein, en prachtige nieuwe dromen mogen ontstaan!

Hartelijke groet,

Marjolein Jonker en Marcel van Mierlo

 

 

 

3 comments

 • Annemiek Tubbing

  Van harte gefeliciteerd, Marjolein met deze mijlpaal. Ook de beste wensen voor 2019 met mooie locaties voor tiny houses. Niet voor 1 of 2 jaar (als tijdelijke opvulling), maar liefst voor wat langere tijd. Er zijn hardnekkige hobbels die wij (Initiatiefgroep Tiny Housing Utrechtse Heuvelrug) tegenkomen: niet bouwen (inclusief tiny houses) buiten de rode contouren (waar juist nog plaats is), permanente bewoning van recreatiewoningen met het daarbij behorende imago (criminaliteit, woonwagenkamp idee, rommel, overlast, etc). Maar wij gaan door. Door het grote tekort aan betaalbare (eengezins-)woningen en het groeiende aantal alleenstaanden, staat een aantal politieke partijen meer open voor vernieuwende woonvormen, waaronder tiny houses. Ook de woningmarkt moet flexibiliseren. Laten we hopen dat 2019 wat meer beweging laat zien bij de gevestigde partijen. Groeten Annemiek Tubbing

  Reply
  • Marjolein Jonker

   Dankjewel Annemiek! Heb je jouw initiatiefgroep ook al aangemeld bij Tiny House Nederland? Zo kun je op de hoogte blijven van de bijeenkomsten speciaal voor initiatiefgroepen, en van elkaar leren. Er zijn wat hobbels te nemen, maar de aanhouder wint 🙂 Fijne feestdagen! Groetjes, Marjolein

   Reply
  • Irene Rutjes

   Hallo Annemiek Tubbing, hoe kan ik me aansluiten bij de initiatiefgroep Tiny Housing Utrechtse heuvelrug?

   Reply

Schrijf een reactie

NAME *
EMAIL *
Website