TinyFindy voorjaarsactie!

Na een glansrijke start december 2017 is TinyFindy inmiddels goed bekend in de doelgroep. Op top dagen wordt de site bezocht door wel 1400 bezoekers. We horen ook van de groeiende groep aanbieders enthousiaste verhalen over de respons,  die ze ontvangen van geïnteresseerde bezoekers aan de site. Dus TinyFindy werkt!

Denk je dat jouw Tiny House of kavel niet mag ontbreken op TinyFindy? Maak dan gedurende de actieperiode, van 21 maart tot 21 april, gebruik van deze unieke voorjaarskorting: DE EERSTE VIER WEKEN GRATIS bij plaatsing van een aanbod voor 8 of 16 weken:

Pakket C – 8 weken:        € 7,- i.p.v. € 15,95

Pakket D – 16 weken:      € 20,00 i.p.v. € 28,95

Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Om van de voorjaarsactie gebruik te maken kun je in de actieperiode (21-03 tot 21-04) een nieuw pakket aanschaffen of een pakket verlengen, vul de actiecode ‘Voorjaarsactie’ in en klik op ‘kortingsbon Toepassen’:

Dankjewel voor je vertrouwen in TinyFindy!

 

 

1 comments

  • Monique Nijs

    Wat vind ik deze woonvorm een geweldig initatief.Heerlijk ontspullen en meer kwaliteit vsn leven. Ik heb een baan in Hoofddorp en Haarlem en zou zeker belangstelling hebben voor een Tinyhouse ergens in de buurt. Ik blijc jullie volgen. Hartelijke groet,

    Reply

Schrijf een reactie

NAME *
EMAIL *
Website