Win een overnachting in een Tiny House!

Prijsvraag: Groeten uit ……….

Deze zomer kon je in je fantasie mee op reis met Finny en Bob en meedoen aan onze TinyFindy prijsvraag: ‘Groeten uit …….’ Terwijl we allemaal op onze eigen manier vakantie vierden, kon je de hele zomer meegenieten met de Europa reis van Finny Thow, een reislustig klein huisje op wielen, dat samen met zijn vriend Bob Spacious de wereld ontdekt. En nu kan je nog een gratis overnachting in een Tiny House winnen ook!

De twee reisvrienden hebben de mooiste plekjes van Europa bezocht en ons vanaf iedere locatie een ansichtkaart gestuurd. Als jij kan raden waar Finny en Bob zijn geweest, kan je meedoen met de prijsvraag.  We laten je hieronder nog een keer alle vakantie locaties zien en als je denkt de 5 goede antwoorden te weten, kan je in het formulier onderaan deze blog de antwoorden invullen en aan ons inzenden.

Onder de winnaars hebben we maar liefst twee overnachtingen in een comfortabel Tiny House op Basecamp IJmuiden te verloten. Deze prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door EcoCabins en Marcontainer, bekende aanbieders op TinyFindy. Wanneer je een van de overnachtingen wint kun je in het najaar een datum naar keuze plannen. Zie je jezelf al heerlijk aan een kop warme choco in je knusse Tiny House, na even lekker uitgewaaid te zijn tijdens een strandwandeling? Het zou zomaar kunnen gebeuren! Dus doe vooral mee.

Hier zijn de vakantie ansichtkaarten van Finny en Bob nog eens op een rijtje:

1:

2:

3:

4:

5:

 

Je kunt altijd een gokje wagen ook al weet je de antwoorden niet helemaal zeker, want het zijn meerkeuzevragen. En wie weet win je wel! Proberen kan altijd.

Vul hier je antwoorden in.

We nemen uiterlijk 29 september contact op met de winnaars van de twee overnachtingen in een Tiny House op Basecamp IJmuiden. Heel veel succes gewenst!

Wil je meer lezen over de belevenissen van Finny en Bob tijdens hun eerdere rondreis door Europa, dan kan je hier gratis het prentenboek downloaden Finny en Bob ontdekken Europa om lekker weg te dromen.

Alle goede inzendingen maken ook nog eens kans op één van drie gedrukte exemplaren, die we als extra prijs uitloven.

Schrijf een reactie

NAME *
EMAIL *
Website